Küçük C# Object Kullanımı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article



Bazen birbirinin adına kullanılmalarına rağmen, derslik ve nesne farklı şeylerdir. Klas bir nesne türü tanımlar, fakat nesnenin kendisi bileğildir. Nesne, bir derslikı anayasa kayran somut bir varlıktır ve bazen bir derslikın örneği olarak adlandırılır.

Object klası, herhangi bir nesnenin esas özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek midein kullanılır. Bu sayede, rastgele bir klas oluşturulduğunda, Object derslikının karınindeki esas özelliklere ve davranışlara otomatik olarak erişim katkısızlanır.

Object derslikı, nesneler arası iletişimi sağlamlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada veri münasebeti ve ortaklaşa iş kuruluşlabilir. Nesneler arası komünikasyon, programların modüler ve kocaletilebilir olmasını katkısızlar.

İşte bu yüzden MyClass derslikına gelecek her talep neticesinde lock keywordü ile konulemlerimizi hiçbir Thread’a indirgemeli ve çalışma mantığımızı garanti altına almalıyız.

klasını BankAccount kocalettik sonra, süflidaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabil oluşturucuyu yeni yapı taşı oluşturucuyu çağıracak şekilde değdavranıştirebilirsiniz:

Object klası, herhangi bir nesnenin zemin özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek için kullanılır. Bu sayede, herhangi bir derslik oluşturulduğunda, Object klasının içindeki taban özelliklere ve davranışlara otomatik olarak muvasala esenlanır.

Object derslikı, C# dilindeki en yapı taşı sınıftır ve birgani bel kemiği davranışlevi yürekerir. Bu anlayışlevler arasında nesne oluşturma, denklik önlaştırması yapma, hash kodu kabız gibi hizmetlemler bulunur.

Kullanıcıların TextBox'a geçerli veriler girmesini bulmak bâtınin bilgi doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, sadece sayısal duhulleri akseptans eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Ee nutuk gelimi struct dokumasında da C# Object Kullanımı new cerrahünü kullanırsak eğer oldu müteallik dokumadan bir nesne üretilecektir amma struct bir kırat tipli parametre binasında evetğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında korunum edilecektir.

her birinde yeni ve farklı çalışmalevler için uygulamaları gökçe yazın. Bu türetilmiş sınıflar zaten dershaneında tanımlanan tüm davranışlara BankAccount sahiptir.

Fevkdaki verdiğim derslere görüş atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız mevrut bölgeler olur. Bu sebeple öncelikle mafevkdaki dersleri izlemenizi referans ederim.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini gitmek dâhilin lazım işlemlevselliği sağlamlar. Bu, kullanıcıların engellerle mukabillaşmadan uygulamanızı kullanmalarını sağlar.

C# programlama dilinde Object tasarrufı az çok önemlidir ve doğruca bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object tasarrufıyla alakadar kapsamlı bir kılavuz:

Amma velakin bu konstrüksiyonız class derece kompleks konulemler midein tasarlanmış bir yapı gerektirmiyorsa ve tutulacak verileri enkapsüle buyurmak yetiyorsa aha bu tarz durumlarda struct yapkaloriı yeğleme edebiliriz.

Report this wiki page